1. Informatiile despre livrare, termenul estimativ de livrare si modul de livrare al produselor sau serviciilor comercializate
Prin statutul de membru al clubului ai dreptul de participare la antrenamentele săptămânale, competiții, stagii de pregătire și la toate activitățile sportive pe care le organizează sau la care participă Clubului, in funcție de nivelul de pregătire.
Pregatirea fizica si specifica se va face in cadrul Clubului, in sala de scrima de pe strada Cuvin nr.2. Membrii clubului pot participa la antrenamente comune in grupa in care este repartizat. Repartitiile vor fi anuntate telefonic si prin aplicatia Floreta.
Competitiile si cantonamentele anuntate prin intermediul aplicatiei Floreta sau telefonic se vor efectua in urma achitarii deplasarii.
2. Informatiile despre retur/anulare, termenul si modul de retur al produselor sau serviciilor comercializate.

Lectiile individuale achizitionate se pot anula gratuit cu maxim 24 ore inainte de programarea initiala, putand fi reprogramate la o data ulterioara, in aceeasi luna calendaristica
In cazul în care nu se mai doreste să se participe la cursuri, trebuie anunțata conducerea clubului cu cel puțin 10 zile înainte de ultimul antrenament.
Cotizatia poate fi suspendata pe parcursul unui an, o singura lună, fără costuri adiționale.
In cazul in care este platita o deplasare(cantonament sau competitie) si deplasarea nu mai poate fi facuta de catre membru, suma platita nu se va restitui.
In cazul in care este platita o deplasare(cantonament sau competitie) si deplasarea nu mai poate fi facuta de catre Club, suma va fi restituita integral.

WordPress Image Lightbox